Nytårsbrev 2004

 
Nytårsbrev fra Rønbjerg UIF
2004
startede med at bestyrelsen og udvalg var til den traditionelle julefrokost i klubhuset på Præstevejen ,det blev som sædvane en hyggelig aften med mad og drikke ,og det blev sent inden de sidste gik hjem.
RUIF var som de andre foreninger inviteret til lederfest af Skive kommune i Skive Hallerne med spisning og underholdning af Peter Belli, det er en god tradition Skive der har indledt, ærgerlig at flere ikke kom selv om de havde givet tilsagn. Det må der strammes op på.
I februar blev der afholdt ordinær generalforsamling i kantinen i Rønbjerg Hallen og vi måtte sige farvel til vores formand i 12 år Morten Have. Morten har i de 12 år gjort et stort stykke arbejde i Ruif , sammen med Ingelis var de altid at finde til Ruif,s mange aktiviteter og Morten gik altid forrest når det sure arbejde skulle gøres. Ruif vil komme til at savne deres store arbejde og venlige sind. Der skal fra Ruif lyde en stor stor tak til dem begge, med håb om at de stadig vil hjælpe til i det omfang de har tid og lyst. Derudover forlod Trine Bay og Dorthe Hansson bestyrelsen, også en stor tak til dem.
Til ny formand blev valgt Bjarne W. Jacobsen, nyvalgt blev også Poul Grøn,Lars Kjær og Gitte Ibsen
2004 blev også året hvor Ruif kom op på 464 medlemmer, det største antal i Ruif,s historie og det er især ungdommen der strømmer til, vi kan rigtig mærke der har været grøde i de unge mennesker, samt der er flyttet mange unge familier til Rønbjerg i de senere år, en tilgang Ruif er meget glad for og som man håber fortsætter. Så må vi jo som forening prøve at skabe aktiviteter som kan fastholde dem som medlemmer.
Håndbold: Damer serie 2 vandt den indledende runde ved at vinde alle kampe , de går nu videre i gruppe A , vi håber de klarer sig godt. Tillykke til dem.
Damer serie 3 har også klaret sig godt, de ligger i den bedste halvdel af deres pulje
Herrer serie 2 sluttede 1 ste runde en plads under oprykning til A gruppen , men stadig et godt resultat
Vi har 3 børnehold med i turneringen + 1 hold på begynderstadiet o g de har alle klaret sig rigtig godt .
Fodbold: Vores serie 5 hold blev nr 2 i deres pulje og rykkede dermed op i serie 4
Det er mange år siden vi har haft et hold deroppe, så vi ønsker dem held og lykke i den nye sæson. Samtidig får vi igen 2 hold i fodbold , da vi er blevet tilmeldt serie 6 igen med et hold . Det er glædeligt at seniorfodbold igen er på vej frem i Ruif.
Ungdomshold har der været 4 hold med i turneringen , som klarede sig godt uden dog at blive danske mestre, men det er en fornøjelse at se den energi der er til træning og kamp.
Badminton: Efter nogle år med nedgang i ungdomsspillere er vi igen på vej op, der bliver fra udvalget gjort et arbejde på igen at gøre badminton til en god vintersport.
Motionister har vi som sædvane mange af – det er også en god socialsport som mange nyder rigtig meget – så meget at der er et ramaskrig hvis det en aften bliver aflyst.
Tennis: Det har været et godt år spillemæssig, men det er stadig de samme ”gamle” medlemmer der spiller, det er svært at trække nye til. Vi håber det kommer
Motorik: Blev startet sidste år af Mette Have med masser af børn i den lille alder, og igen i år er det en stor succes med mange deltagere
Byfest: Ruif har været med til at arrangere byfest som de øvrige år, men der er lige som om det mangler lidt i at være den store fest som det jo gerne skulle være i sådan et samfund som Estvad – Rønbjerg .
Halbal: I år var det TONIGT som spillede for ca godt 200 der havde en herlig aften med rigtig godt musik. Det gav desværre et lille underskud på 500 kr, dem håber vi at tjene ind igen i 2005 da der igen er halbal med Tonigt sidst i oktober måned.
Julemesse: Anette Rømer havde igen i år, gjort et godt stykke arbejde for at få stablet en julemesse på benene og det lykkedes meget godt. Ca 600 var inde for at se hvad de kunne købe af de forskellige kræmmere der var mødt op for at sælge deres juleting m.m. der var desuden tombola med mange gode gevinster ,skænket af de handlende i Rønbjerg og Skive. Der bliver igen i 2005 afholdt julemesse – men denne gang en lørdag hvor der også bliver afhentning af de berømte appelsiner fra Spanien.
RønbjergXpressen: Bladet blev for mange år siden startet op af Ruif hvor den blev redigeret og udsendt indtil 1997 da Leif Reinholdt kom ind som redaktør sammen med en masse andre hjælpere der indtil 2005 har udsendt Rønbjerg Xpressen.
Fra 2005 er der kommet ny redaktør (Claus Helligsøe ) og medlemmer, samt at styringen af økonomien går fra Ruif - til Rønbjerg Skole. Vi ønsker tillykke til de nye
Økonomien i Ruif er godt, vi kommer ud af 2004 med et lille overskud, så Ruif har stadig en stor likvid kapital
Mere herom på vores ordinære generalforsamling Onsdag den 16 februar i Rønbjerg Hallens kantine kl 19.00 hvor alle er meget velkomme ( medlemmer og forældre til børn der dyrker idræt i Ruif) vi håber at se rigtig mange. Det er jo den aften alle kan komme med sin ros og kritik af bestyrelsen,s arbejde i det forløbne år – lad ikke den chance gå fra jer – Velkommen.
På valg er Majbritt Kjeldbjerg – Keld Mørk – Knud Erik Nielsen
Knud Erik trækker sig denne aften tilbage, efter at i 21 år har været foreningens formand ( 5 år ) kasserer (16 år)
Til sidst en stor tak til alle frivillige trænere – holdledere – andre der har gjort et arbejde for Ruif til gavn for ungdommen i Rønbjerg.
Tak til sponsorer m.m der har bidraget. Tak til de andre foreninger i Rønbjerg for et godt samarbejde i det forløbne år. Tak til skolen – pedellen – rengøringspersonale
Med venlig hilsen Rønbjerg UIF
Knud Erik

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.02 | 02:40
RØNBJERG UIF har modtaget 4
Du kan lide denne side