Nyhedsbrev

Nytårsbrev fra Rønbjerg UIF
2005
startede vanen tro med, at bestyrelsen og udvalg var til den traditionelle julefrokost i klubhuset på Præstevejen. Det blev som altid en hyggelig aften med mad og drikke ,og en masse snak.
I februar var RUIF som de andre foreninger inviteret til lederfest af Skive Kommune i Skive Hallerne med spisning og underholdning. Det er en god tradition, som vi håber Kommunen vil holde fast i.

I februar blev der også afholdt ordinær generalforsamling i kantinen i Rønbjerg Hallen, og vi måtte sige farvel til vores kasserer gennem ikke mindre end 16 år Knud Erik Nielsen.

Knud Erik har i de over 20 år som medlem af bestyrelsen i RUIF gjort et enestående og helt fantastisk stykke arbejde. At skulle overtage opgaven som kasserer efter Knud Erik, er en ”tung arv” at skulle løfte, men jeg gør mit bedste. Jeg vil hermed også gerne takke Knud Erik for den store hjælp han har givet mig, her i det første år. Jeg er sikker på, og håber på, at jeg stadig må komme til dig Knud Erik, hvis jeg får brug for hjælp. Du kender jo Ruif som din egen bukselomme.
Ruif vil komme til og gør det allerede, at savne dit store arbejde og engagement. Der skal fra Ruif lyde en kæmpe tak til dig, med håb om, at du stadig vil hjælpe til i det omfang du har tid og lyst.

Derudover forlod Majbritt Kjeldbjerg bestyrelsen, også en stor tak til hende.

Bjarne W. Jacobsen blev genvalgt til formand, Gitte Ibsen blev kasserer og nyvalgt blev Ditte Bay Pedersen og Lene Enggrob

2005 blev også året hvor man på stadion kunne begynde at mærke, at der har været grøde i de unge mennesker, samt der er flyttet mange unge familier til Rønbjerg i de senere år. Dette lader sig vise, ved en masse børn som tropper op for at spille fodbold. Ikke færre end 5 børne/ungdomshold var der i sommeren 2005. En fremgang Ruif er meget glad for og som man håber fortsætter. Så må vi jo som forening prøve at skabe aktiviteter som kan fastholde dem som medlemmer. Endvidere håber vi meget på, at kunne finde nogle nye trænere til alle disse håbefulde børn som så gerne vil spille. Der vil nemlig blive trænermangel til den kommende sæson. Og uden trænere, ja hvad gør vi så ???? Så meld Jer endelig hvis der er nogen som har lyst.

Håndbold: Vi har i år kun 2 senior håndboldhold, nemlig et serie 2 damer og et serie 2 herre hold.
Vi havde 2 børnehold med i turneringen før jul + 1 hold på begynderstadiet. Efter jul er pigepuslingeholdet dog blevet reduceret til kun et hold, idet de var lige få nok til 2 hold, og måske lige i overkanten til 1 hold.

Fodbold: Vores nyoprykkede serie 4 hold endte i den øverste del af deres pulje. Det nyopstartede Serie 6 hold med mange af ”de gamle kendinge” fra ”de gode gamle Ruif dage” i slutningen af 90’erne strøg til tops og rykkede op i Serie 5. Det er glædeligt at seniorfodbold igen er på vej frem i Ruif, og at ”de gamle” som egentlig ikke er så gamle endda, kan endnu.
Ungdomshold har der været 5 hold med i turneringen af . De har klaret sig godt uden dog at blive danske mestre, men det er en fornøjelse at se den energi der er til træning og kamp.

Badminton: Motionister har vi som sædvane mange af – det er også en god socialsport som mange nyder rigtig meget. Som noget nyt i år, er der folk som holder ”familie badminton aften” om fredagen. Det siges, at være noget så hyggeligt. Godt at se, at folk kan tage initiativ til at prøve noget nyt.

Tennis: Det har været et godt år spillemæssig, men det er stadig de samme ”gamle” medlemmer der spiller, det er svært at trække nye til. En skam at de fine baner på stadion, ikke bliver udnyttet optimalt. Motorik: Blev startet af Mette Have med masser af børn i den helt unge alder og med stor succes. Da Mette i november 2005 har fået sit 3. barn, har hun i år valgt, at holde barsel. Desværre lykkedes det os ikke, at finde nogen afløser for Mette til denne sæson, hvilket må siges, at være temmelig skuffende. Så desværre ingen motorik i sæsonen 2005/2006. Mette har dog lovet, at hun kommer tilbage igen til næste år, hvilket vi og sikkert også de små børn glæder sig meget til.

Gymnastik: Som noget nyt i år, er der om tirsdagen startet et motionsgymnastikhold op. Instruktør er Lene Enggrob, som til stor glæde for os alle, har fået en pæn flok på godt 20 personer at holde styr på. Det er dejligt, at se, at der er kommet gang i gymnastikken igen efter flere års pause.

Motionsløb: Efter sommerferien startede nogle damer et nyt fænomen i Ruif. Nemlig en ugentlig løbetur med start fra Rønbjerg stadion. Så vidt jeg husker, var det tirsdag kl. 16.45 man skulle være klar til start. Er sikker på, at løbeturen bliver genoptaget igen til foråret.

Halbal: I år var det igen TONIGT som spillede for ca 230 der havde en herlig aften med rigtig godt musik. Desværre kan man sige (i bagklogskaben’s lys) havde vi i år besluttet os, for at prøve noget nyt mad, som kom fra Kokken og Jomfruen i Århus. Dette var intet mindre end katastrofalt dårligt. Det var så pinligt, men desværre kunne vi jo ikke gøre det godt igen denne aften. Vi kan kun love Jer en ting, nemlig at det IKKE sker igen. Vi vil til vores næste halbal lørdag den 28. oktober 2006 igen forsøge at få leveret fra vores sædvanlige fantastiske leverandør Else Marie fra Den Røde Støvle i Skive.Halballet blev dog end økonomisk succes, idet vi fik et overskud på omkring kr. 15.000,- hvilket vi er meget glade for. Vi håber, I alle kommer og bakker op om arrangementet til næste år.

Julemesse: Anette Rømer havde igen i år, gjort et kæmpe stykke arbejde for at få stablet en julemesse på benene og det lykkedes meget godt. En masse folk kom for at se hvad de kunne købe af de forskellige kræmmere der var mødt op for at sælge deres juleting m.m. der var desuden tombola med mange gode gevinster ,skænket af de handlende i Rønbjerg og Skive. Julemessen gav i år det flotteste resultat nogensinde, nemlig over kr. 9.000 i overskud. Virkelig flot Anette, og tusind tak for din store indsats.

Økonomien i Ruif er god. Vi kommer ud af 2005 med et pænt overskud på omkring kr. 52.000,- takket være især halbal og julemessen, så Ruif har stadig en stor likvid kapital
Mere herom på vores ordinære generalforsamling torsdag den 23. februar i Rønbjerg Hallens kantine kl 19.00 hvor alle er meget velkomme ( medlemmer og forældre til børn der dyrker idræt i Ruif) vi håber at se rigtig mange. Det er jo den aften alle kan komme med sin ros og kritik af bestyrelsen,s arbejde i det forløbne år – lad ikke den chance gå fra jer – Velkommen.

På valg er Poul Grøn – Lars Kjær Nielsen – Bjarne W. Jakobsen og Gitte Ibsen.
Til sidst en stor tak til alle frivillige trænere – holdledere – andre der har gjort et arbejde for Ruif til gavn for ungdommen i Rønbjerg.

Tak til sponsorer m.m der har bidraget. Tak til de andre foreninger i Rønbjerg for et godt samarbejde i det forløbne år. Tak til skolen – pedellen – rengøringspersonale.

Med venlig hilsen Rønbjerg UIF
Gitte Ibsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.09 | 22:49
RØNBJERG UIF har modtaget 3
Du kan lide denne side